Kostnadsfri digital konsultation

Välkommen att boka en kostnadsfri digital konsultation hos mig. Det kan gälla ett specifikt problem eller något som du behöver hjälp att sortera i, något som skett nu eller något som du har brottats med ett tag. ​Samtalet leder förhoppningsvis till att ditt problem blivit något tydligare för dig, eller att du fått information kring vart du kan vända dig vidare.

Samtalet är 25 minuter långt och sker via krypterad videolänk där vi båda loggar in med Bank-ID. Samtalet sker med sekretess och kommer att journalföras enligt gällande lagstiftning.

Om vi båda tycker det är lämpligt kan vi också boka ett till digitalt besök. Det nästkommande besöket är 45 eller 60 minuter långt beroende på vad vi kommer överens om och debiteras i sådana fall enligt ordinarie prislista. Att boka ytterligare ett besök är dock absolut inget krav utan du kan se samtalet som en möjlighet att prova på att prata med en psykolog. 

Varmt välkommen att boka en tid för kostnadsfri digital konsultation genom att klicka på knappen nedan. Där lägger jag ut fler lediga tider efter hand när de blir tillgängliga.